WORDPRESS ASIANTUNTIJA

WORDPRESS ASIANTUNTIJA

Etsimme asiakasyritykseemme pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työhön

Verkkosivu- / WordPress- ammattilaista

Sinulle osoitettava työtehtävät ovat tyypillisesti itsenäiset WordPress-toteutukset ja ylläpito. Työsuhde alkaa verkkokoulutuksiin liittyvillä projekteilla. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa mutta työtä tehdään etätyöskentelyvälineitä hyödyntäen runsaasti eri toimipisteiden välillä..

Työtehtävän edellytyksenä on aiempi kokemus itsenäisestä kaupallisten sivustojen toteutuksesta (myös WooCommerce-alustat). Työssä uusien teknologioiden, menetelmien ja rajapintojen haltuunottoon on jatkuvaa.

Tehtävässä tarvittavia taitoja ovat:

  • laaja WordPress osaaminen
  • HTML
  • Photoshop

Työ on myös kansainvälistä, joten pystythän vertailemaan eri näkökantoja em. aihepiireissä suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tärkeintä on ymmärtää, ja tulla ymmärretyksi – ei niinkään täydellinen kielioppi tai ääntämys.

 

TYÖNANTAJASTA:
StaffMill Oy (www.staffmill.com) – erikoisalaamme ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Noudatamme työsuhteissamme alan tyypillisiä työehtosopimuksia ja olemme myös HPL:n rekisteröity jäsenyritys.

Hae paikkaa hakulomakkeen kautta osoitteessa www.staffmill.com/tyohakemus tai lähetä ansioluettelosi osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja voi kysyä puhelimella toimistoltamme 050 325 9343 tai [email protected]

Tutustu yritykseen tarkemmin:
www.staffmill.com
https://www.facebook.com/staffmill/
https://www.instagram.com/staffmill/

Lähetä hakemus [email protected] Lisätietoja voi kysyä Skypellä a_torronen, puhelimella 044 323 7003 tai sähköpostilla.

Hakuviite: Wordpress

HAE TÄTÄ PAIKKAA

Osasto: .