WORDPRESS ASIANTUNTIJA

WORDPRESS ASIANTUNTIJA

StaffMill Oy (www.staffmill.com) on kohdennettuihin asiantuntijarekrytointeihin keskittynyt henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme asiakasyritykseemme pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työhön

Verkkosivu- / WordPress- ammattilaista

Sinulle osoitettava työtehtävät ovat tyypillisesti itsenäiset WordPress-toteutukset ja ylläpito. Työsuhde alkaa verkkokoulutuksiin liittyvillä projekteilla.

Työtehtävän edellytyksenä on aiempi kokemus itsenäisestä kaupallisten sivustojen toteutuksesta (myös WooCommerce-alustat). Työssä uusien teknologioiden, menetelmien ja rajapintojen haltuunottoon on jatkuvaa.

Tehtävässä tarvittavia taitoja ovat:
laaja WordPress osaaminen
HTML
Photoshop

Työ on myös kansainvälistä, joten pystythän vertailemaan eri näkökantoja em. aihepiireissä suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tärkeintä on ymmärtää, ja tulla ymmärretyksi – ei niinkään täydellinen kielioppi tai ääntämys.

Työpiste sijaitsee Helsingissä keskustan alueella mutta työtä tehdään etätyöskentelyvälineitä hyödyntäen runsaasti eri toimipisteiden välillä.

Lähetä hakemus rekrytointi@staffmill.com. Lisätietoja voi kysyä Skypellä a_torronen, puhelimella 044 323 7003 tai sähköpostilla.

Hakuviite: Wordpress

HAE TÄTÄ PAIKKAA

Osasto: .